hotel salus

Hotel Salus

Hotel Salus is een low budget hotel dat over alle normale faciliteiten beschikt dat je in een hotel zoekt.

BOEK NU

Hotel Salus is een zeer goedkoop hotel. Het hotel is vrij simpel, maar biedt alles wat je nodig hebt in een hotelkamer. Luxe hoef je hier niet te verwachten. Het hotel is gelegen in de noordelijke buitenwijk van Milaan, op 20 meter van het metrostation Affori Centro. Hierdoor zijn alle bezienswaardigheden van Milaan goed bereikbaar. Binnen enkele minuten kunt u het centrum van de stad bereiken waar u de kathedraal, het kasteel, de Pinacoteca van Brera en het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci kunt bezoeken. De Arciboldi en het La Scala theater liggen ook dichtbij het hotel. Het logement is onlangs gerenoveerd. Wat betreft design en comfort is dit misschien niet het beste hotel, maar wat betreft prijs zult u niet goedkoper tegenkomen in Milaan.

Keuze uit een kamer of een slaapzaal

Hotel Salus heeft 21 kamers. Deze zijn onlangs geheel gerenoveerd. De kamers zijn gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. U heeft hierbij de keuze uit eenpersoons-, tweepersoons-, driespersoon-, een vier persoon- of familiekamers. Alle gerenoveerde rookvrije kamers hebben een functionele en vriendelijke uitstraling. Allen zijn ruim en beschikken over een lcd- tv, een ventilator en centrale verwarming. Ook kunt u gebruik maken van gratis Wifi in alle kamers. De meeste kamers hebben een eigen badkamer. Een enkele kamer heeft een gedeelde badkamer. Verder zijn er ook nog slaapzalen beschikbaar. Dit betreffen gemengde slaapzalen, maar ook slaapzalen voor alleen mannen of vrouwen. Slaapzalen zijn natuurlijk goedkoper dan de kamers.

Prettige omgeving

Hoewel het hotel niet is gelegen in het centrum van Milaan, zijn er op enkele minuten loopafstand, voldoende bars en restaurants te vinden. Hier kunt u heerlijk dineren of genieten van een drankje. Ook zijn er talloze winkels te vinden en kunt u zelfs u was laten wassen in een wasserette.

Ontdek Milaan op de fiets

Wanneer u Milaan wilt ontdekken per fiets, biedt het hotel de mogelijkheid om fietsen te huren. De medewerkers van dit hotel helpen u graag met het reserveren van een goede fiets.

 

25158.jpg 33424160.jpg 137056686.jpg 137056879.jpg 137056896.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Milaan en de locatie van dit hotel

Het hotel bevindt zich in een noordelijke buitenwijk van Milaan. Desondanks is met het op 20-meter afstand liggen metrostation alles eenvoudig te bereiken.

Adresgegevens

Via Pellegrino Rossi 59
Niguarda, 20161 Milaan

Top 3 hotels in Milaan

Op de hoogte blijven van de beste Milaan aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: