Hotel Kennedy

Hotel Kennedy

Hotel Kennedy is ideaal voor een paar nachten, als je het grootste deel van de tijd toch buiten de deur doorbrengt en als je niet te veel wilt uitgeven.

BOEK NU

Hotel Kennedy is een 1 sterren familiehotel dat is gelegen in het centrum van de stad. Het is een goedkope accommodatie en ligt op een mooie locatie, op 50 meter van de Corso Buenos Aires. De tram, bus- en metrostations zo dichtbij dat het hierdoor heel gemakkelijk is om elk deel van de stad in een paar minuten te bereiken. Het Piazza Duomo, het Scala Theater, het San Siro-stadion en de winkelstraten zijn hierdoor gemakkelijk vanuit uw kamer te bezoeken.Net achter het gebouw bevindt zich een straat met veel restaurants, die minstens tot middernacht geopend zijn.

Het hotel is gelegen op de zesde verdieping van een gebouw en heeft een panoramisch uitzicht over Milaan.  Dit hotel is een ideale en goedkope uitvalsbasis voor een verblijf in Milaan.

Heerlijk slapen in gerenoveerde kamers

Deze accommodatie beschikt over 13 comfortabele kamers. Allen zijn uniek, onlangs gerenoveerd en daardoor fris opgeknapt.  De kamers zijn basic, maar hebben alle voorzieningen die nodig zijn om er een goede nacht te slapen. Het hotel biedt kamers met een eigen of een gedeelde badkamer. Deze badkamers hebben een grote douche en een bad.

Allen zijn voorzien van een comfortabel bed, een bureau met stoel, een kast en een wastafel in de kamer. Ook beschikken de kamers over een ventilator en grote ramen die open kunnen in het geval dat het te warm wordt in de kamer. Ook hebben enkele kamers een balkon. Vanaf dit balkon kunt u heerlijk kijken naar opkomende of ondergaande zon!

Geen luxe, maar waar voor uw geld

Wanneer u op zoek bent naar een hotel voor een goede prijs, dan bent u bij hotel Kennedy aan het goede adres. Het is geen luxe hotel, maar u krijgt hier  waar u voor betaalt. Het biedt u waar voor uw geld. Dit logement is perfect voor iedere budget reiziger.

37807740.jpg 37807561.jpg 38305923.jpg 34149165.jpg 36388148.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Milaan en de locatie van dit hotel

Het hotel is gelegen in een zijstraat van een grote en belangrijke winkelstraat en op 200 m afstand van het park Parco Porta Venezia en een metrostation.

Adresgegevens

Viale Tunisia 6
20124 Milaan
Italië

Top 3 hotels in Milaan

Op de hoogte blijven van de beste Milaan aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: